U bevindt zich hier: HomeOver de Week

Over de Week van de Klassieken 2017

Van 9 tot en met 19 maart 2017 vindt de jubileumeditie van de Week van de Klassieken plaats: in 2017 is het 10 jaar Week van de Klassieken. De Week van de Klassieken duurt extra lang, met een tweede weekend, van 9 tot en met 19 maart.‘Alle goden! Religie in de oudheid’ vormt van 9 t/m 19 maart 2017 het brede thema van de tiendeWeek van de Klassieken. Diverse partners organiseren door het hele land een keur aan interessante activiteiten voor een brede doelgroep. Een deel hiervan is gratis bij een bezoek aan de instellingen.

De Week wordt georganiseerd door het Rijksmuseum van Oudheden en Tresoar, in samenwerking met het Allard Pierson Museum, Athenaeum Boekhandel, en het Nederlands Klassiek Verbond.

Organiseert u een activiteit in de Week van de Klassieken en wilt u deze ook opgenomen hebben in de Agenda? Stuur uw activiteit naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De Week van de Klassieken 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Labrys ReizenUitgeverij Athenaeum en Ambo Anthos uitgevers.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

labrys-logo-2016

Logo AmboAnthos

UitgeverijAthenaeum

Free business joomla templates