U bevindt zich hier: HomeGRATIS e-book

GRATIS e-book 2018 Dennison Twaalf Caesars

Tussen 5 en 15 april 2018 stelt Uitgeverij Omniboek speciaal ter gelegenheid van de Week van de Klassieken het gratis e-book De twaalf Caesars van Matthew Dennison beschikbaar.

* Het GRATIS e-book De twaalf Caesars van Matthew Dennison is niet meer beschikbaar *

Omslag Eboek Caesars

Over De twaalf Caesars
Begin tweede eeuw beschreef Gaius Suetonius Tranquillus in Keizers van Rome de levens van de keizers Julius Caesar tot en met Domitianus. Suetonius' anekdotes en details maakten zijn boek in de middeleeuwen bijzonder populair. In De twaalf Caesars treedt Matthew Dennison in het spoor van de klassieker, en voegt daar vaart, moderne inzichten en bellettrie aan toe. In de vorm van portretten beschrijft hij de historie, de liefdes en de ondeugden van de eerste twaalf keizers van Rome.

Kijk ook voor het themaboek De portiek van de buren dat Amsterdam University Press speciaal voor de Week van de Klassieken publiceert.

Kijk voor andere actietitels van Uitgeverij Omniboek tijdens de Week van de Klassieken:

Uitgeverij Omniboek geeft boeken uit op het gebied van actualiteit en geschiedenis. Het fonds van Omniboek bestaat voornamelijk uit diepgaande en gespecialiseerde titels van internationaal vooraanstaande historici. Als uitgeverij onderscheidt Omniboek zich verder door zich te specialiseren in specifieke thematieken in de geschiedenis: de Oudheid, de (vroege) middeleeuwen, de Eerste en Tweede Wereldoorlog, het koninklijk huis der Nederlanden, Afrika en het Midden-Oosten.

Geschenkboeken 2008 - 2011 en 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017

Met het boek De portiek van de buren en het gratis e-book De Twaalf Caesars sluiten resp. Amsterdam Univesity Press en Uitgeverij Omniboek samen met de Week van de Klassieken aan bij de succesvolle geschenkboekenactie van eerdere edties van de Week van de Klassieken. Tijdens de Week van de Klassieken in de periode 2008 – 2011 gaven Uitgeverij Athenaeum en Uitgeverij Athenaeum/ Ambo Anthos een geschenkboek cadeau bij aanschaf van geselecteerde actietitels. In 2013 is Uitgeverij Athenaeum begonnen samen met de Week van de Klassieken met de GRATIS een e-bookactie. Eerdere geschenkboeken waren:

 • F. Meijer, Lessen in beschaving: Athene, Rome en Washington, Athenaeum-Polak & Van Gennep, 2008
 • P. Gerbrandy, De marteling van het genot: Grieken en Romeinen over lust, verlangen en vervoering, Athenaeum-Polak & Van Gennep, 2009
 • I. Dros, Charisma: Odysseus, van held tot schurk, Athenaeum-Polak & Van Gennep, 2010
 • R. Steenbeek, Parels van Rome: een reisverhaal, Ambo/Athenaeum, 2011
 • Aristophanes, De Kikkers (inleiding en vertaling Marietje d’Hane-Scheltema), Uitgeverij Athenaeum, 2013 (e-book)
 • F. Meijer, Keizers sterven niet in bed: van Caesar tot Romulus Augustulus, 44 v.Chr. - 476n.Chr., Athenaeum-Polak & Van Gennep, 2014 (e-book)
 • F. Meijer, H. van Dolen, O. Hekster, Te wapen. Acht spraakmakende slagen uit de oudheid, Athenaeum-Polak & Van Gennep, 2014
 • Tom Holland, Perzisch vuur, Athenaeum-Polak & Van Gennep 2015 (e-book)
 • L. Verhuyck, Wandelen door het antieke Rome, Athenaeum-Polak & Van Gennep, Ambo | Anthos uitgevers, 2016
 • Pausanius, Beschrijving van Griekenland, gids van toen voor de toerist van nu, Athenaeum-Polak & Van Gennep. Vertaler: Peter Burgersdijk, 2016 (e-book)
 • Marjoleine de Vos, Afdalingen. Opzoek naar onsterfelijkheid in de antieke mythes, Athenaeum-Polak & Van Gennep, Ambo | Anthos uitgevers, 2017

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 logo tekst AUP RGB v01
Free business joomla templates